הידעתם שישראלי עם אזרחות שנייה זכאי לבקש ולקבל ויזת משקיע לארהב (E2) בשגרירות ארה"ב בתל – אביב?

ויזת משקיע לארהב

עורכי דין כהן, דקר, פקס, ברוש – עורכי דין הגירה לארצות הברית, מסבירים במאמר הנ"ל מה האפשרויות עבור ישראלים בעלי דרכון זר לקבל ויזת משקיע לארהב. הנשיא אובמה, כחלק מהמאמץ שלו להוביל רפורמה בדיני ההגירה לארה"ב, הודיע לאחרונה על שורה של צעדים שיקלו על יזמים מכל רחבי העולם להיכנס לארצות הברית על בסיס אשרות עבודה. הדבר עשוי ליצור הזדמנויות רבות יותר עבור ישראלים שמבקשים לקבל ויזת משקיע לארהב E2. סוג זה של ויזה יאפשר לישראלים לעבוד ולחיות בארצות הברית. יחד עם זאת, נכון ליום כתיבת שורות אלו, ההזדמנויות כאמור, תהינה זמינות אך ורק עבור ישראלים שמחזיקים באזרחות של מדינה אחרת אשר חתמה על האמנה הרלוונטית עם ארה"ב. ישראלים שמחזיקים בדרכונים אירופאים למשל, יוכלו להשקיע בעסקים בארה"ב ולקבל ויזת משקיע לארצות הברית.

מהי ויזת משקיע לארצות הברית (E2) ?

ויזת משקיע לארה"ב (E2) מהווה תוכנית מורכבת שנוסדה על ידי ארצות הברית לצורך עידוד המשקיעים מכל רחבי העולם להשקיע בעסקים בארצות הברית, וכך לגרום לצמיחה של כלכלת ארה"ב. ויזת משקיע לארצות הברית – E2 הינה אשרת עבודה זמנית לצורך ניהול או עבודה בחברה שאושרה לכך במסגרת התכנית של ויזת המשקיע.

לכמה זמן מקבלים ויזת משקיע E2 ?

ניתן לקבל ויזת משקיע לארצות הברית לתקופה של עד חמש שנים. בתום התקופה האמורה ניתן יהיה לחדש ויזת משקיע לארה"ב לתקופה בלתי מוגבלת.

מה התנאים לקבלת הארכה של ויזת משקיע לארהב ?

מבקש הארכה יקבל את ויזת משקיע לארצות הברית שוב ושוב, וזאת בתנאי שהוא ממשיך לעבוד באותה החברה והחברה נשארת להיות חברה רווחית.

מהם התנאים לקבלת ויזת משקיע לארה"ב ?

ויזת משקיע לארהב , פסל החירות - ניו יורק

הבסיס לקבל ויזת השקעה לארה"ב מהווה ביצוע השקעה ניכרת ובלתי חוזרת בעסק בארה"ב. אין סכום ההשקעה מוגדר בדין, אבל מהניסיון, ניתן להגיד בוודאות שעל מנת שהסיכויים לקבלת ויזת השקעה לארה"ב יהיה טובים, יהיה צורך בהשקעה של לפחות 100,000 $. אמנם החוק מתיר השקעות בעסק חדש לחלוטין, שוב, מהניסיון, השקעה בעסק קיים תגרום להגברת הסיכוי לקבלת ויזת משקיע לארה"ב באופן משמעותי. לאחר ביצוע ההשקעה, המשקיע חייב להיות הבעלים של לפחות 50% מהמניות בחברה, ועליו להוכיח שהוא צריך להיות בארה"ב לצורך ניהול העסק. כמו כן, על המשקיע להראות כי לעסק יש מספר עובדים אמריקאיים מועסקים במשרה מלאה, או לחילופין, שהעסק יעסיק בקרוב עובדים כאמור. בן הזוג של המשקיע מקבל גם ויזת משקיע לארצות הברית מסוג E2, והוא יהיה חופשי לעבוד בכל עיסוק חוקי בארה"ב.

מהו הליך קבלת ויזת משקיע לארה"ב ?

תהליך קבלת ויזת משקיע לארה"ב הינו מורכב מאד. מדובר בתיק "שמן" עם הרבה ניירת. התיק חייב לכלול מידע פיננסי מקיף, מסמכים ארגוניים, חוזים וגם תוכנית עסקית. לאחר שהתיק מוכן להגשה, מגישים את הבקשה לקבלת ויזת משקיע לארה"ב E2 במדור המיוחד של שגרירות ארה"ב בתל אביב, המטפל בויזות המשקיע E2 ו-E1. בשגרירות עובדים מספר מומחים אשר יבדקו את התיק בעיון רב. ככל ופרט כזה אן אחר חסר, השגרירות תיצור קשר עם המבקש.

תוך כמה זמן נקבע הראיון בשגרירות לצורך קבלת ויזת משקיע לארה"ב ?

לבסוף, ייקבע למשקיע ראיון, בו יופיעו גם בן הזוג וילדיו בגילאים 14-20, וגם עוה"ד, ככל וזה רלוונטי. בדרך כלל, הראיון נקבע כחודש – חודש וחצי לאחר הגשת הבקשה לויזת משקיע לארה"ב.

מה קורה בראיון בשגרירות ארה"ב ?

הראיון עשוי להימשך בין 40 דקות לשעה, והבוחן ישאל המון שאלות אודות התיק. לא פעם, הלקוחות שלנו לאחר שעוברים את הראיון מודים בכך ש"החוויה" היוותה אחד מהמבחנים הקשים שלהם שהם נאלצו לעבור בחייהם.

מחזיק באזרחות שנייה ? כדאי לבחון את האפשרות להוציא ויזת משקיע לארצות הברית  

אנו מצפים שבעתיד הקרוב כל המשקיעים הישראלים יוכלו לבקש ויזת משקיע לארה"ב. עם זאת, עד אז, רק אותם ישראליים שמחזיקים באזרחות שנייה יכולים לשקול את האופציה להוציא ויזת משקיע לארה"ב.

כהן, דקר, פקס וברוש – עורכי דין הגירה לארה"ב

אם יש לכם אזרחות שנייה והנכם מעוניינים לקבל ויזת משקיע לארצות הברית, או אתם מעוניינים במידע כללי לגבי אפשרויות הגירה לארה"ב, אנא פנו אלינו. אצלנו במשרד עו"ד כהן דקר פקס ברוש – עורכי דין הגירה לארה"ב, תקבלו ליווי משפטי אישי עד לקבלת ויזת משקיע לארהב.ויזת משקיע לארהב - כהן, דקר, פקס, ברוש - משרד עורכי דין

ייעוץ משפטי http://lawoffice.org.il/: 03-3724722

          055-9781688

רחוב עמל 37 פתח תקווה 4951337 ישראל, http://lawoffice.org.il/: office@lawoffice.org.il