ויזת משקיע לארה"ב (E2) עבור הישראלים

ויזת המשקיע לארה"ב (E2) עבור הישראלים

הרבה שמועות אפפו את אישור הסופי של ויזת המשקיע לארה"ב (E2) עבור הישראלים, והנה זה הגיע – כל בעל דרכון ישראלי יוכל להגיש בקשה לקבלת הויזה המיוחלת החל מיום 1 למאי 2019.

מדובר באשרת השקעה אשר מהווה הזדמנות גדולה עבור ישראלים המעוניינים להקים עסק וחיים חדשים בארצות הברית. הזכאות לקבלת הויזה תלויה בהתקיימותם של מספר תנאים: 1) המשקיע יצטרך להקים עסק חדש לחלוטין או לרכוש עסק קיים ולהשקיע בו סכום של כ-100,000 $; 2) על המשקיע להיות הבעלים של לפחות 50% מהעסק; 3) העסק חייב להיות מסחרי בטבעו, כלומר הוא צריך לספק שירותים או לייצר מוצרים בארה"ב; 4) על המשקיע למלא תפקיד פעיל בהפעלת העסק; 5) העסק צריך לתכנן העסקת עובדים אמריקאים או מחזיקי גרין קארד במשרה מלאה במהלך השנתיים הראשונות של הפעילות העסקית.

היתרונות של ויזת המשקיע לארה"ב (E2) עבור הישראלים

ויזת המשקיע לארה"ב (E2) עבור הישראלים - ויזת משקיע לארה"ב (E2)היתרונות של אשרת E2 הם רבים: 1) מדובר באשרה תקפה לשנתיים עם אופציה לחידוש מתמיד של האשרה בתנאי שהעסק ממשיך לפעול; 2) בן הזוג של המשקיע נהנה ממעמד נגזר ויוכל לעבוד בכל מקום שיחפוץ, וזאת בניגוד למשקיע עצמו אשר יכול לעבוד אך ורק בעסק שלו; 3) כל בני המשפחה של המשקיע, הנם זכאים לקבלת מספרי ביטוח לאומי (Social Security), אם כי, הילדים של המשקיע אינם רשאים לעבוד (רק ללמוד בבית הספר).

גורמים לשקול

אלו הם הגורמים שהמשקיע הפוטנציאלי צריך לשקול בטרם הגשת הבקשה לקבלת הויזה:

1) היכן הם רוצים לחיות ולעבוד בתוך ארה"ב ? בכל מדינה בארצות הברית קיימת רגולציה שונה של עסקים.

2) איזה סוג של עסק המשקיע רוצה להקים ולנהל? נכון, שההזדמנויות העסקיות בארה"ב הן בלתי מוגבלות. יחד עם זאת, כדאי שהמשקיע יהיה בעל ידע ו/או ניסיון בתחום שבו הוא רוצה לפעול. הנושא הזה יעלה בוודאות בראיון בשגרירות ארה"ב. יש לציין, כי לא כל תחום עסקי יתאים לדרישות הויזה. כך, למשל, עסקים בתחום הנדל"ן (כגון השקעות פסיביות, רכישה, השכרה ומכירה של דירות) לא יזכו לקבלת הויזה.

3) כיצד רוצה המשקיע לארגן את העסק שלו? רוב העסקים בארה"ב מנוהלים בצורה של תאגידים עם אחריות מוגבלת. ממש לא מומלץ לנהל עסק כעוסק מורשה.

4) האם המשקיע רוצה לרכוש עסק קיים או להתחיל עסק חדש? לכל אחד מהמסלולים יש יתרונות וחסרונות. כמובן, שקל יותר לרכוש עסק קיים עם עובדים, ובמקרה כזה גם הסיכויים לקבלת הויזה יהיו טובים יותר. יחד עם זאת, רכישת עסק קיים, תטיל על המשקיע את ההיסטוריה של אותו העסק – לטוב או לרעה, על כל המשתמע מכך…

צור קשר לקבלת מידע נוסף

תהליך הגשת הבקשה לויזה מורכב, והוא כולל פתיחת חברה בארה"ב, פתיחת חשבון בנק בארה"ב, השכרה/רכישה של משרד עבור העסק, עריכת תוכנית עסקית והעברת כספים לחשבון הבנק החדש של החברה. יש לציין, כי לצורך ביסוס ההשקעה בעסק, לא מספיק להעביר את הכספים לחשבון הבנק של החברה בארה"ב, אלא יש צורך להוציא בפועל סכומים ניכרים עבור העסק בטרם הגשת התיק.

לאורך השנים משרדנו טיפל בהצלחה במספר רב של בקשות לקבלת ויזת E2 עבור אותם ישראלים בעלי אזרחות כפולה. מעתה, נשמח לסייע לכל ישראלי המעוניין בקבלת הויזה. צור קשר עוד היום, על מנת לקבוע פגישת ייעוץ.

ויזת המשקיע לארה"ב (E2) עבור הישראליםייעוץ משפטי http://lawoffice.org.il/: 052-7362577

         03-6979625

רחוב עמל 37 פתח תקווה 4951337 ישראל, http://lawoffice.org.il/: office@lawoffice.org.il