ויזת יזמים לקנדה (אזור אונטריו) היא חלק מתוכנית ההגירה המשופרת לקנדה, אשר עודכנה בשנת 2017 כדי למשוך יזמים מיומנים ומנוסים מרחבי העולם לבוא ולתרום לכלכלת אונטריו. מחוז אונטריו הוא הכוח המניע כיום מאחורי כלכלת קנדה, ומהווה חלק מרכזי של תוכנית ההגירה לקנדה. במאמץ להבטיח את המשך שגשוג הכלכלה במחוז, הודיעה ממשלת אונטריו כי היא מתכננת להזמין מספר גבוה יותר של מהגרים על בסיס אשרות כלכליות בשנים הקרובות. ויזת יזמים לאונטריו היא אחת מתוכניות ההגירה המעניינות יותר שמציע המחוז.

מחוז אונטריו מדגיש את חשיבות ההגירה, ומקבל את מספר המהגרים הגבוהה ביותר בהשוואה למחוזות ושטחי קנדה אחרים. מאז שנת 2016, ממשלת קנדה אפשרה לאונטריו להזמין 20% יותר מהגרים במסלולי הגירה שונים. עבור מהגרים בעלי מיומנות וניסיון שיכולים לתרום לכלכלת קנדה, במיוחד יזמים, הדלתות להגירה לאונטריו פתוחות לרווחה.

יזמים מקבלים מעמד תושב קבע באונטריו

Ontario entrepreneur immigrationתוכנית ההגירה ליזמים לקנדה היא אחד מתוכניות ההגירה האטרקטיביות ביותר לקנדה. היא נועדה למשוך יזמים מרחבי העולם להתיישב באונטריו ולפתח רעיון עסקי חדש או לרכוש עסק קיים במחוז. המטרה הסופית היא לתרום לשגשוג הכלכלי של אונטריו. בתמורה, היזמים יבחרו למעמד תושב קבע לאחר שישיקו בהצלחה את העסק שלהם.

מי יכול להגיש בקשה לקבלת ויזת יזמים לקנדה

על מנת להיות זכאי להתקבל למסלול ההגירה ליזמים של אונטריו, היזם חייב לעמוד בדרישות המינימום. דרישות אלה מבוססות על גורמים שונים כגון: כמות ההשקעה, כמות החסכונות, ניסיון עבודה, שליטה בשפות ועוד. לדוגמה, היזם חייב לבצע השקעה מינימאלית המבוססת על מיקום העסק: 1 מיליון דולר קנדיים עבור עסקים בשטח טורונטו רבתי, 500,000 דולר עבור כל אזור אחר באונטריו. היזם חייב גם לספק ראיות המוכיחות כי שווי הנטו שלו הוא 1.5 מיליון דולר או 800,000 $, בהתאם למיקום. היזם חייב להיות בעל 3 שנות ניסיון בעבודה כבעל עסק או מנהל בכיר במהלך 5 השנים האחרונות וליצור לפחות 2 מקומות עבודה במשרה מלאה בהשקעה שלו.

הגירה לאונטריו כיזם

בעבר, דרישת ידע השפה המינימאלית הייתה גבוהה יותר ולכן אזרחים זרים רבים לא התקבלו לתוכנית. עם זאת, אחד השיפורים שנעשו על ידי ממשלת אונטריו לאחרונה הפחיתו את הדרישות מבחינת ידע שפה לתוכנית הגירה ליזמים; הכוונה הייתה למשוך יותר יזמים זרים בעלי מיומנויות שפה בסיסית אשר ייצרו מקומות עבודה נוספים, תוך כדי תרומה לכלכלה.

יתרון נוסף של מסלול ההגירה ליזמים באונטריו הוא היכולת למנות שותף עסקי להשקיע בעסק איתך. השותף העסקי חייב לעמוד בדרישות המינימום בדיוק כמו המשקיע המקורי. לקבלת מידע נוסף על הדרישות, בקר באתר האינטרנט של רשות ההגירה לאונטריו, קנדה או פנה למשרד שלנו.

כיצד מגישים בקשה לקבלת ויזת יזמים לקנדה?

עמידה בדרישות המינימום היא רק ההתחלה. תהליך הבקשה כולל רישום מקוון; הזמנה מממשלת אונטריו להגיש בקשה על בסיס היכולות שלך; תוכנית עסקית וחבילת בקשה עם הרבה מסמכים, טפסים וראיות; ראיון חובה; התחייבות לביצועי מינימום של העסק; היתר עבודה זמני; ולבסוף בקשה לישיבת קבע בקנדה, אונטריו. התהליך הוא ארוך ומורכב, אבל בהחלט אפשרי. אנחנו במשרד עורכי הדין כהן, דקר, פקס וברוש מוכנים לעזור לך.

צור קשר

אם אתם מעוניינים ללמוד יותר על תוכנית הגירה לאונטריו ליזמים, צרו קשר עם משרד עורכי הדין להגירה לקנדה, בפתח תקווה – כהן, דקר, פקס, ברוש. נשמח לעזור לך בתהליך הגשת הבקשה. אם אינך בטוח לגבי אפשרויות ההגירה לקנדה כיזם, אנו ממליצים להזמין את חבילת הערכת אפשרויות ההגירה לקנדה שלנו. החבילה תעזור לכם למצוא את מסלול ההגירה אליו תהיו זכאים להתקבל, ותהיה חלק ראשוני במסלול הייעוץ ועזרה להגירה לקנדה במשרדינו.

ויזת יזמים לקנדה (אונטריו)

: 03-3724722

        055-9781688

 : office@lawoffice.org.il