ויזת חדשנות באנגליה זמינה לאזרחי ישראל אשר רוצים להקים עסק בממלכה המאוחדת. לאחר קבלת האשרה היזם ובני משפחתו יכולים לחיות בבריטניה ולנהל את העסק יחדיו. כדי לקבל אשרת חדשנות לממלכה המאוחדת, על היזם לקבל אישור לרעיון ולהשקיע לפחות 50,000 פאונד במימושו. ויזת חדשנות ואשרת סטארט-אפ מחליפות את ויזת ההשקעה הישנה.

משרד עורכי הדין כהן, דקר, פקס, ברוש, מתמחה בהגירה וקבלת מעמד חוקי באנגליה. במאמר זה נסביר כיצד משקיע שאינו בעל אזרחות מדינה חברה באיחוד האירופאי יכול לקבל אפשרות לפתוח עסק באנגליה.

מה צריך לעשות כדי לקבל ויזת חדשנות באנגליה?

ויזת חדשנות באנגליהבניגוד לאשרת היזמות לבריטניה, אשרת החדשנות דורשת שהמשקיע יתמוך בפרויקט מקורי וחדשני. גוף מהרשימה הקבועה של גופי השקעה \ חממות חדשנות חייב לתמוך בבקשת האשרה. גופים אלו מאשרים את התוכנית במידה והמשקיע מציג תוכנית עסקית חדשנית ומקורית אשר פותרת צורך ממשי בשוק. הדיון בבקשה לוקח כשלושה שבועות.

על היזם להקים עסק חדש במסגרת תוכניתו ולא להשקיע בפיתוח עסק קיים. יותר ממשקיע אחד יכול לפנות באותה הבקשה לקבלת אשרת חדשנות, אך כל משקיע חייב להיות בעל סכום השקעה של לפחות 50,000 פאונד.

מה הם תנאי קבלת אשרת חדשנות לאנגליה?

ניתן לפנות לקבלת האשרה לכל היותר 3 חודשים לפני מועד ההגעה המשוער לאנגליה. יש לשלם אגרה של כ 1,000 פאונד עבור מבקש האשרה וכל בן משפחה נלווה. ניתן לבקש ויזת חדשנות באנגליה גם במידה והמבקש נמצא באנגליה עם אשרה אחרת. אין צורך לצאת לחו"ל על מנת לקבל את ויזת החדשנות.

מבקש האשרה חייב להציג תעודת יושר (מתורגמת לאנגלית) ולהוכיח את כישוריו באנגלית. זאת ניתן לעשות על ידי הצגת תעודת לימודים לתואר באנגלית, או תוצאות מבחן ידע אנגלית (ציון של לכל הפחות 5.5 במבחן IELTSׂ).

לאחר קבלת האשרה:

לבעל האשרה אין אפשרות לעבוד בבריטניה מחוץ למסגרת העסק שהקים.

משך הוויזה הוא 3 שנים וניתן לפנות כדי להאריך אותה לשלוש שנים נוספות בכל פעם, ללא הגבלה.

צרו קשר עם מומחי הגירה לבריטניה

קבעו פגישה במשרדינו בפתח תקווה או בירושלים לקבלת סיוע משפטי בגיבוש תוכנית עסקית והגשת בקשה לוויזת חדשנות או סטארט-אפ באנגליה.

ויזת חדשנות באנגליה

: 03-3724722

        055-9781688

 : office@lawoffice.org.il