Call now: 03-3724722 | 055-9781688 | office@lawoffice.org.il

לקוחה ממליצה - ברנדה ליאון

התרשמתי מאוד לטובה, היה שירות טוב מאוד, יחס אישי ומהיר. לא הייתי צריכה לעשות כלום, רק להביא את כל המסמכים הנדרשים והם טיפלו בכל השאר. תודה רבה על הכול, ממליצה ב-100%

לקוחה ממליצה -אמילי סטריזקר

הדרכון שלי הגיע, תודה רבה על הכל, על הסבלנות ועל השירות המצוין, תודה !!!

לקוח ממליץ - מיכאל דור

נדרשתי לחדש את הדרכון הבריטי שלי ולאחר נסיון לעשות זאת בעצמי נקלעתי לבירוקרטיה בילתי ניתנת לפיצוח מול הקונסוליה הבריטית. פניתי למשרד עורכי דין כהן דקר פקס ברוש ולשמחתי הרבה כבר בפגישה הראשונה במשרד עו״ד הבנתי שהגעתי לכתובת הנכונה. המקצועיות הידע והמהירות הבקיעו את המטרה ותוך זמן קצר קיבלתי בדאר שליחים דרכון בריטי חדש. תודה מיוחדת.

עורך דין הגירה לאנגליההגירה לאנגליה

אנגליה נמצאת גבוה ברשימת המדינות אליהן ישראלים שואפים להגר. בריטניה בכלל והעיר לונדון בפרט מהווה אבן שואבת להגירה מכל העולם. אנגליה היא אחד המרכזים המשגשגים בעולם, אולם לא פחות מכך בריטניה היא מדינה בעלת היסטוריה מפוארת ותרבות עשירה.

אנגליה היא מדינה החברה באיחוד האירופי, לכן כל אדם המחזיק דרכון של אחת ממדינות האיחוד יכול להתיישב ולעבוד בה. יחד עם זאת, נראה כי בקרוב כל זאת עומד להשתנות עם יציאתה בעתיד הלא רחוק של אנגליה מחברותה באיחוד. מי שאינו מחזיק בדרכון בריטי ומעוניין לעבוד ולהתיישב בבריטניה ייאלץ להגיש בקשה להגירה לאנגליה בהתאם לחוקי ההגירה אל אנגליה, על פי אחד מהקריטריונים שנקבעו על ידי משרד ההגירה הבריטי.

כיום הקריטריונים הללו מונחים על ידי שיטת הניקוד שבה מתקבלת או נדחית בקשת ההגירה על פי תרומתו הפוטנציאלית של המהגר לחברה באנגליה. עובדים מומחים שמקצועם נדרש באנגליה, בעלי ממון השואפים להשקיע באנגליה או מחזיקי תארים נדרשים יקבלו כמובן ניקוד גבוה יותר משאר מגישי הבקשות. אך הניקוד נקבע גם על פי יכולתו של המבקש להשתלב בחברה, שליטתו בשפה והאם באפשרותו לקיים את עצמו ללא תלות בשרותי הרווחה הבריטיים.

סוגי אשרות הגירה לבריטניה

משרד ההגירה הבריטי מאפשר תושבות או הגירה על בסיס הקטגוריות הבאות:

קירבה משפחתית לאזרח בריטי: קרובי משפחה (כלומר: בני זוג, ילדים, הורים מעל גיל 65) של אזרח בריטי יכולים להגיש בקשה להגירה לאנגליה על בסיס קירבה משפחתית.

השקעה: אנשים עסקים בעלי יכולת כלכלית המעוניינים להשקיע באנגליה, יוכלו להגיש בקשת הגירה לאנגליה על בסיס תרומתם לכלכלה הבריטית.

לימודים: סטודנטים המעוניינים ללמוד באנגליה צריכים להוכיח הרשמה ללימודים בבריטניה באחד המוסדות המאושרים על ידי משרד ההגירה, ולאחר מכן יוכלו לקבל אישור שהייה לתקופת הלימודים בבריטניה. ויזת לימודים לאנגליה מעניקה אישור לעבודה במשרה חלקית במהלך לימודיהם.

עובדים מומחים : שכירים בעלי התמחות או מקצוע מוערך או נדרש על ידי הממשלה הבריטית יוכלו לקבל אשרת עבודה באנגליה על בסיס תרומתם לחברה ולכלכלה האנגלית.

תעסוקה (על פי בקשת מעסיק בריטי): אם פנה אליך מעסיק בריטי והביע התעניינות בהעסקתך באנגליה תוכל לקבל אשרת שהייה ועבודה במשך תקופת העסקתך. אם תקופה זו היא מעבר למספר שנים תוכל להגיש בקשה לתושבות קבועה בבריטניה (Indefinite Leave to Remain).

נישואים: בעקבות נישואים לאזרח בריטי יוכל בן הזוג להגיש בקשה לוויזה מסוג שתאפשר לו/לה לשהות ללא הגבלה בבריטניה ולעבוד בבריטניה באופן חוקי.

סיכום – חוקי ההגירה אל אנגליה

חוק ההגירה הבריטי מורכב מאוד כיאה למולדת הבירוקרטיה המודרנית ומכיל פרטים רבים שיכולים להשפיע באופן דרמטי על מהלך הגשת הבקשה. על מנת להצליח בקבלת ויזה לאנגליה חשוב להבין את התרבות ואת צורת החשיבה האנגלית בכדי להכין בקשת הגירה שלא תידחה למשל, רק בגלל טעות טכנית במילוי טופס הבקשה. למשרד עורכי הדין כהן, דקר, פקס, ברוש יש ניסיון רב בעזרה למבקשי הגירה למדינות רבות. אם אתם זקוקים לעזרה בנושא נשמח לעמוד לשירותכם.עורך דין הגירה לאנגליה

ייעוץ משפטי http://lawoffice.org.il/03-3724722

055-9781688

רחוב עמל 37 פתח תקווה 4951337 ישראל, http://lawoffice.org.il/office@lawoffice.org.il