אשרת לימודים לקנדה (אשר רבים קוראים לה בטעות ויזת סטודנט) מאפשרת כניסה לקנדה לתקופת הלימודים. באישור הלימודים ניתן למצוא את תאריך תוקף האשרה ותנאיה. לדוגמה, אשרת הלימודים שלכם עשויה לכלול את שם מוסד הלימודים בו אתם רשאים ללמוד, מסלול הלימודים ו(החלק החשוב לרבים) האם תהיו רשאים לעבוד במוסד הלימודים או מחוצה לו במהלך הלימודים.

מי חייב לקבל אשרת לימודים לקנדה?

איך מקבלים אשרת לימודים לקנדה?אזרח זר אינו יכול ללמוד בקנדה ללא אשרת לימודים. רוב האזרחים הזרים חייבים להגיש בקשה לאשרת סטודנט. עם זאת, ישנם מקרים בהם אנשים זכאים ללמוד בקנדה גם ללא אשרה. לדוגמה, כמה תוכניות לימודים שנמשכות 6 חודשים או פחות אינן דורשות ויזת סטודנט. כדי לברר אם אתם זקוקים להיתר לימוד בקנדה, הנכם מוזמנים לבקר באתר העזרה של ממשלת קנדה.

אישור הלימודים אינו ויזה

חשוב לזכור כי אשרת לימודים לקנדה היא אך ורק אישור לימודים, ולא ויזה כניסה לקנדה. אשרת לימודים לקנדה לא תאפשר לך להיכנס לקנדה ללא ויזת תייר או אישור נסיעה אלקטרונית (ETA). המאמר שלנו על ויזה לקנדה יסביר כיצד להשיג מסמכים אלו.

האם אוכל לקחת את משפחתי לקנדה לתקופת הלימודים?

כן, אבל חשוב לזגכור כי חובה לפנות בשם בן / בת הזוג שלך ו\או הילדים בנוסף לפנייה שלך. על ידי פנייה משותפת כבני זוג או משפחה, תוכלו לבצע את התהליך בקלות יתרה. בני זוג של סטודנטים בקנדה עשויים להיות זכאים לאישור עבודה פתוח, אשר מאפשר לעבוד בתחומי קנדה עם מעט מאוד מגבלות.

כמה זמן אוכל להישאר בקנדה?

כאשר פג תוקפה של אשרת לימודים לקנדה, תהיו חייבים לעזוב את גבולות קנדה. זהו אחד התנאים להם חייבים להסכים לשם קבלת אשרת לימודים מלכתחילה. הפקיד המנפיק את האשרה לסטודנט חייב היה להיות משוכנע ש”מרכז החיים” שלכם הוא בישראל, ושתחזרו לארץ עם סיום הלימודים. אם ברצונכם להמשיך את לימודיכם בקנדה, מומלץ לפנות לקבל הארכה, זאת לפני שתוקף ההרשאה המקורית פג. לקבלת סיוע, אנא צור קשר עם המשרד שלנו.

כיצד להגיש בקשה לאשרת לימודים בקנדה

הגשת חבילת מסמכים בצורה מסודרת, מלאה, וחסרת טעויות עוזרת מאוד לוודא שבקשתך לא תידחה. חיוני לכלול את כל הטפסים, המסמכים והראיות כדי להוכיח כי אתם עומדים בדרישות מוסד הלימודים ודרישות רשויות ההגירה לקבלת ויזת ביקור בקנדה. למידע נוסף על תהליך הגשת הבקשה, אנא צרו קשר עם משרדנו.

צרו קשר – עורכי דין הגירה לקנדה

אנו במשרד עורכי הדין כהן, דקר, פקס וברוש בפתח תקווה נשמח להיפגש אתכם ולעזור לכם להשלים את הפנייה לקבלת אשרת לימודים וויזת ביקור בקנדה.

בקנדה יש מעל 60 תוכניות הגירה. אז אם לימודים בקנדה זה לא הכיוון שלכם, חבילת ההגירה לקנדה של משרדינו תעזור למצוא מסלול הגירה אשר תוכלו להתקבל אליו.

אשרת לימודים לקנדה

: 03-3724722

        055-9781688

 : office@lawoffice.org.il